Contact

E-mail

Het NRGD streeft ernaar uw e-mail binnen 7 werkdagen te beantwoorden. In verband met het toegenomen aantal ontvangen aanvragen is het mogelijk dat u later bericht van ons zult ontvangen dan verwacht. Wanneer u een auto-reply heeft ontvangen, kunt u ervan uitgaan dat wij uw aanvraag tot (her)registratie in goede orde hebben ontvangen.

E-mail

Voor vragen over uw aanvraag: beheer@nrgd.nl.
Voor overige vragen: deskundigenregister@nrgd.nl.

Telefoon

Ons algemeen telefoonnummer is: +31 30 256 70 40.

Adresgegevens NRGD

Bezoekadres Postadres
Catharijnesingel 56 Postbus 12080
3511 GE Utrecht 3501 AB Utrecht

Pand NRGD in Utrecht aan de Catharijnesingel 56

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Vanaf Utrecht CS is het ca. 5 minuten lopen naar Catharijneborch. Vanuit de stationshal (volg borden Centrum/Hoog Catharijne) loopt u voorbij de uitcheckpoortjes links naar buiten en gaat u via de nieuwe ingang Hoog Catharijne binnen. U gaat vervolgens direct rechts en volgt de borden Moreelsepark. Aan het einde van de hal ter hoogte van Albert Heijn gaat u naar links door de draaideuren. De ingang van Catharijneborch ligt recht voor u. Het NRGD bevindt zich op de derde verdieping.

Met de auto

Let op: gedurende de komende jaren vindt er in de binnenstad van Utrecht een grootschalig bouwproject plaats, waardoor u de gebruikelijke route mogelijk niet kunt volgen.

Vanaf Amsterdam

Volg de A2 en houd afrit 6 t/m 8 Maarssen aan. Blijf op de A2 richting Jaarbeurs en neem afslag 8 richting Utrecht Papendorp/Utrecht-Langerak. Volg de borden richting Centrum tot aan het Westplein. Hier slaat u rechtsaf de Daalse tunnel in. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Sla wederom rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Rotterdam/Den Haag

Volg de A12, neem bij het knooppunt Oudenrijn de ring Utrecht-West (A2). Op de ring Centrum/Jaarbeurs aanhouden. Verlaat deze weg bij afrit 8 (Centrum/Jaarbeurs). Houd de borden Centrum aan tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Sla wederom rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Breda/Den Bosch

Volg de A2, neem bij het knooppunt Oudenrijn de ring Utrecht-West. Verlaat deze weg bij afrit 8 (Centrum/Jaarbeurs). Houd de borden Centrum aan tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Sla wederom rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Arnhem

Neem op de A12 afslag 17 (Kanaleneiland). Volg de Europalaan, de Overste den Oudenlaan en de Graadt van Roggenweg richting Centrum tot het Westplein. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Sla wederom rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Hilversum/Amersfoort

Volg de A27/A28 richting Den Haag. Bij het knooppunt Rijnsweerd volgt u de borden A28 richting Rijnsweerd. Sla linksaf naar de Waterlinieweg richting Centrum. Neem de afslag Centrum-West en sla daarna rechtsaf richting het Centrum. Vervolg uw weg over het Ledig Erf richting de Catharijnesingel. Volg vanaf hier de borden met P1 Moreelsepark.